Політика конфіденційності

Перед тим як розпочати використовувати наші сервіси, ознайомтеся з умовами нашої Політики конфіденційності (далі — Політика).

У разі незгоди з умовами Політики Ви повинні припинити використання сайту!

Наш Сайт з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх осіб, які відвідали Сайт та приймає необхідні заходи для захисту персональної інформації Користувача від випадкового або незаконного втручання, копіювання, зміни, розповсюдження, знищення, а також від інших дій третіх осіб, щодо персональних даних наших користувачів.

З початком використання сервісів нашого сайту, Користувач дає беззастережну згоду на зазначені в Політиці умови обробки його персональної інформації.

Данна Політика стосується всієї інформації зазначеної на Сайті, а також інформації отриманої від користувачів сайту. Вона націлена на встановлення порядку збору, обробки, зберігання та мети використання персональних даних.

Збір, зберігання і обробка персональних даних необхідні для:
– ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті.
– надання Користувачеві найповнішої і персоналізованої Послуги.
– встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи обробку запитів і заявок від Користувача.

Обробка персональних даних здійснюється будь-яким законним способом, без обмеження терміну, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

Дана Політика застосовується тільки до Сервісів нашого Сайту не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які може перейти Користувач за посиланнями, доступними на Сайті.

Адміністрація Сайту має право вносити поправки і зміни в діючу Політику без згоди Користувача.

Адміністрація сайту несе відповідальність за втрату або розголошення Персональних даних Користувача, відповідно до законодавства України.

Усі правовідносини і питання, що виникають з приводу обробки, зберігання і захисту персональних даних Користувача, які не вказані в даній Політиці регулюються законодавством України, зокрема Законом України «Про захист персональних даних».